Webudvikling

Skomærker

Skomærker

Ecco

Ecco er en dansk koncern, som blev grundlagt tilbage i 1963 i Sønderjylland. Ecco bruger kun de bedste materialer til deres sko, og har derfor også deres egne garverier, så de kan følge produkterne hele vejen. Dette gør, at man altid er sikret en fantastisk Ecco sko, både når det kommer til kvalitet og komfort. Ecco producerer sko til både mænd, kvinder og børn, og man kan få nogle til enhver lejlighed. Ecco sandaler er kendt verdenen over og man finder tit Ecco udsalg flere steder, og det er der flere grunde til. Det er nemlig vigtigt for Ecco, at sandalerne er af fantastiske materialer, design og komfort. Dette gør blandt andet, at man kan få Ecco til enhver lejlighed og stil. Ecco bruger kun de bedste skind, således at de kan garantere kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig for alle deres modeller. Derfor er blandt andet Ecco støvler også blevet rigtig populære over hele verdenen. Ecco designer og producerer både støvler til mænd, kvinder og børn. Her i mellem finder man mange forskellige slags, såsom lækre læderstøvler, vandrestøvler og meget andet.

Rieker
Rieker er en tysk skoproducent som producerer rieker sko, rieker støvler og rieker sandaler, og som blev grundlag i 1874, og har derfor rigtig mange års erfaring med at designe og producere kvalitetssko, sandaler og støvler til både herre og kvinder. Det specielle ved Rieker er blandt andet, at deres sko er lette og stødabsorberende, hvilket letter presset på fødder, knæ og ryg. Udover er skoene fra Rieker er yderst komfortable og lette, så er de også af et fantastisk design, så man kan være med på moden.

Rohde
Rohde er et tysk mærke, som blev grundlagt i 1862 i Tyskland. Rohde producerer sko og hjemmesko til dame, mænd og børn, samt en speciel komfortserie til sarte fødder. Generelt er komforten rigtig vigtig for Rohde hjemmesko, men i komfort serien har man lige gjort det ekstra ved den. Det vil sige, at der er ekstra blød skum, aftagelig indersål, så der er skabes mere plads og meget andet. Udover at komforten er vigtig, så er designet også.

Tamaris
Tamaris er et tysk mærke, som producerer sko til kvinder over hele verdenen. Mellem produktsortimentet finder man tamaris sko , sandaler, stilletter, sneakers, pumps og mange andre modeller. Ved hjælpe af fantastiske materialer og designs formår Tamaris at skabe en sko, støvler og sandaler til enhver stil og begivenhed.

Skechers
Skechers har et stort udvalg af løbesko og sneakers.